Take-Away Meny

Snacks

  • 66 Snacks de luxe 小 食
    Søt, fritert spinat, rekechips og glaserte valnøtter.
  • 66 Wokkede edamamebønner

Forretter

  • 170 Andelever og andebryst 特 色 鹅 肝
    Lettstekte skiver av andelever og andebryst anrettes på en skive Mantal.
  • 170 Lettstekt black cod m/ scampi – 酱 烧 黑 鳕 鱼
  • 121 Mi Xiang Gu 蜜 香 骨
    Grillet spareribs servert med aromatiske fiken og
    balsamico dressing

Dim Sum

  • 115 Vårruller 小 春 卷
    Sprøstekt vårruller med fyll av and, kylling og scampi.
  • 118 Gau Ji 香煎饺子
    Dampet og pannestekt pastadeig fylt med Wagyubiff.
  • 118 Siu Mai 燒 賣
    Dumpling med kylling og scampi, Serveres med soya-chili saus
  • 115 Ha Kau 蝦 饺
    Dumpling med scampi
  • 90 Sprøstekt Wan ton 炸雲呑
    Mikset med kylling og scampi
  • 117 Scampi roll 銀絲虾卷
    Rull med scampi
  • 123 Innbakt Kamskjell 酥炸帶子
    Serveres med kremet hummer chili saus
  • 117 Krabbeklør 炸 蟹 鉗
    Sprøstekt krabbeklør laget av scampi og krabbekjøtt
  • 90 Ga Li Kow 咖 喱 饺
    Karrimarinert oksekjøtt og løk innbakt i fritert filodeig
  • 90 Ham soi kok 咸 水 角
    Små friterte risboller av rismel fylt med
    hjort
  • 90 Ha Do Si 蝦 多 士
    Innbakt scampi Servert med mango-olivenolje

Hovedretter

Skalldyr

  • 284 Havets opplevelser 四 川 海 上 霸 王
    Stekt halv hummer og skalldyrspyd med grønnsaker i hummersaus.
  • 261 Kongekrabbe- Asian Style 帶 子 巨 虎
    Kongekrabbe og kamskjell i svartbønner, østerssaus, ingefær og hvitløk
  • 284 Når land møter vann 山水有相逢
    Halv hummer, med stekt havabbor og scampi. Et spyd av grillet kylling

Kjøtt

  • 194 Pok Fu Lam Lam 酥 皮 羊 肋 排
    Marinert, crispy, benfri lammeside, med spicy hoi sin saus
  • 193 Kylling ”Gongbao” 宮 保 雞 丁
    En berømt rett fra Szechuan som frister smaksløkene.
  • 232 Braisert andebryst i skiver 蜜 椒 鴨 片
    I en honning chilisaus.
  • 195 Pang pang biff 棒 棒 牛 肉
    Pannestekte biffstrimler av indrefilet i en søtlig soyabønnesaus.
  • 195 Gong cio ao jo si 乾 燒 牛 肉 絲
    Finstrimlet oksekjøtt, tørrstekes og serveres
    med grønnsakstrimler og
    den klassiske vineddiksausen
  • 246 Tin tin hot pot 天 天 火 煲
    Kamskjell, scampi, oksemedaljonger og grønnsaker servert i ildfast form.
  • 246 Szechuan chilipepper Kam-Kon-Pot 錦 江 煲
    Scampi, lam, kylling, biff og asiatiske grønnsaker i hvitløk- og chilipeppersaus
  • 265 Grillet indrefilet av okse 炭 燒 牛 柳
    Serveres med shitakesopp, asparges og sukuyaki peppersaus
  • 432 Crispy Duck (som hovedrett) 香 酥 鴨
    Sprøstekt soyabraisert and med pannekaker, grønnsaker og hoi sin saus.
    1/2 and for 2 personer

Salat

  • 189 Hummersalat 龍 蝦 沙 拉
    En halv nykokt hummer med
    en asiatisk dressing
  • 189 Crispy duck salat 香 酥 鴨 沙 拉
    Servers med appelsin saus og hoi sin saus

Vegetarretter

  • 175 Sprø fristelser 素 裏 紅 妝
    Kombinasjon av årstidens beste grønnsaker wokket med ingefær.

Tilbehør

  • 30 Man Tal
    Frityrstekte kinesiske hveteboller fylt som
    passer godt til Szechuan-retter i tillegg til ris.
  • 85 Stekt ris
    Passer godt til Szechuan-retter
  • 85 Stekte Nudler
    Passer godt til Szechuan-retter