Lunsjmeny

VÅR ANBEFALING

  • 269 Dim Sum Set Meny G SK PN SY NØ SEM SK&B 點 心 套 餐
    Seks ulike dampende og friterte Dim Sum, serveres med en nudelrett og salat Menyen er for to personer eller flere, serveres med tradisjonell kinesisk te
  • 195 Ukens Lunsj Boks G SK PN SY NØ SEM SK&B E 本週午餐盤
    Inneholder seks småretter som består av salat, kjøtt, ris eller nudler, 2 dim sum og sjømat. Spør gjerne din servitør om ukens innhold
  • 165 Dagens Asiatiske Fisk og skalldyrsuppe G SK&B FK SK 川味海鲜濃湯

TE MENY

  • Pris per kanne
  • 85 Bai Long Hsu – White Dragon Pearls Jasmine 白 龙 茉 莉 珠
    Håndrullet hvit te som er tørket sammen med jasmine før den er rullet til små perler av teblader
  • 68 Oolong med Ginseng 人 参 乌 龙
    Søtlig te med duft av magnolia og søt ginseng
  • 88 Lung Ching – kinesisk grønn te 龙 井
    Belønnet med tittelen ”China’s Famous Tea”. Det smaker som ekstrakt av en saftig eng om våren, bløtet av morgenduggen og blandet med duftene av fruktbar svart jord, roser og kaprifol.
  • 180 Pu-erh te – svart te 普 洱 茶
    Grønn te som er utsatt for post-fermentering som gir en spesiell smak. Kraftig te med et behagelig jordpeg og søtlig ettersmak.
  • 43 Kunst te 工 艺 茶
    Silver Needle te som er knyttet til små blomster. Utvikler seg i kontakt med det varme vannet. Må oppleves!
  • 62 Lychee svart te 荔 枝 茶
    Svart te tilsmakt med biter av tørket lychee som gir teen en aroma av tropisk frukt.
  • 62 Tit Koon Yum Tea 铁 觀 音
    Prisvinnende jasmin te som høstes både om våren og høsten. Teen som høstes da har et mer fruktig preg og er regnet som spesielt bra.
  • 62 Jasmine No. 1 雀 舌 香 片
    Denne te kombinerer de beste kvalitetene av grønn te og jasmine blomster. Aromaen er lett og floral
  • 88 Rose Tea 玫 瑰 花 茶

Dessert

甜品

  • 6 cl vin Rett
  • 129 99 Exotic Norway PN M SUL G
    Vinforslag: Eiswein Peter Nicolay Mosl
    Frityrstekt banan servert sammen med dagens is.
  • 109 98 Dagens is og sorbet E M
    Vinforslag: Recioto di Soave DOCG Veneto
    Sorbet og is med forskjellig friske frukter
  • 109 98 Mangopudding (Husets Spesialitet) E M SUL
    Vinforslag: Molino Real Telmo Rodriguez spain
  • 85 78 Petit fours E PN M SUL G
    Vinforslag: Mas Amiel vintage Maury
  • 99 119 Dinner Sjokoladefondant E PN M SUL G
    Vinforslag: Recioto della Valpolicella, Veneto italia
    Sjokolade fondant Serveres med en kule sorbet.

Kaffe

  • 37 Kaffe
  • 34 Espresso
  • 39 Dobbel Espresso
  • 42 Café au Lait
  • 42 Cappuccino
  • 39 Koffeinfri Kaffe

HOVEDRETTER

主菜

  • 195 Gong Cio Ao Jo Si SEM G 乾燒牛肉絲
    En av spesialitetene fra Szechuan. Finstrimlet oksekjøtt, tørrstekes og
    serveres med grønnsakstrimler, grønne asparges og den klassiske Szechuan
    vineddiksausen.
  • 185 Kylling Gongbao G SY NØ SEM 宮保雞丁
    En berømt rett fra Szechuan som frister smaksløkene. Serveres med cashewnøtter
  • 239 Szechuan Chilipepper Kam-Kon-Pot G SK PN SY NØ SE 锦 江 煲
    Denne retten serveres i ildfast form. Under lokket vil du finne scampi, lam, kylling, biff og sopp i hvitløk-chilipeppersaus.
  • 169 Sprø fristelser (Vegetarrett) G SY SEM 素 裏 紅 妝
    En nydelig kombinasjon av årstidens beste grønnsaker. Serveres på to forskjellige måter; tempura-style og wokket med ingefær.
  • 449 Crispy Duck (1/2 and for 2 personer ) G SK PN SY NØ SEM 香 酥 鸭
    Sprøstekt soyabraisert and med aromatiske krydder.
    Serveres med pannekaker og hjemmelaget hoi-sin saus.
  • 209 Szechuan Ra Ha H, PN; SY; SEM SKJ
    Tiger scampi i tom yum chilipeppersaus
  • 179 Tofu Pot H, SY, SEM
    Årstidens beste grønnsaker med tofu i en blomster peppersaus
  • 168 Wok vannspinat
    Vannspinat med hvitløk
  • 168 Wok shanhai pak choi

DIM SUM

點心

Dim Sum er ikke en forrett, men en betegnelse på forskjellige småretter.
Nedenfor tilbyr vi et utvalg av dim sum som blir stekt, dampet eller fritert.

  • Per person
  • 198 Dim Sum Kurv G SK PN SY NØ SEM SK& 什锦点心
    Ni forskjellige typer Dim Sum Spør gjerne din servitør om ukens innhold.
  • 88 Siu Mai G SK SY SEM 燒 賣
    Dampet dumpling med kyllingkjøtt og skalldyr.
  • 89 Ha Kau G SK SY SEM 蝦 饺
    Dumpling med scampi
  • 89 Vårruller SK SY SEM E FK MK G NØ 小 春 卷
    3 smaksopplevelser av and, scampi og kylling.
  • 95 Lung Ha Kau G SK SEM 龍 蝦 餃
    Dumplings med hummer.
  • 89 Pop rice Scampi H SK SEM E
    Rull med scampi
  • 109 Innbakt kamskjell i filodeig H SK PN SY SEM SKJ B
    Serveres med hummer chilisaus
  • 99 Krabbeklør H SK, SEM
    Sprøstekt krabbeklør laget av scampi og krabbekjøtt
  • 88 Ham soi kok H SY SEM
    Små friterte risboller av rismel fylt med hjort
  • 95 Ha Do Sin H SK SEM
    Innbakt scampi, kylling og foie gras
  • 99 Gau Ji H SY SEM
    Dampet og pannestekt pastedeig fylt med wagyubiff
  • 75 Sprøstekt Wan ton H SK SEM E
    Mikset med kylling og scampi
  • 78 Ga Li Kow H SY SEM
    Karrimarinert oksekjøtt og løk innbakt i filodeig
  • Crispy Tai Ha rull H SK SEM
    Crispy nudler med scampi og svinekjøtt

Snacks

小食

  • 69 Snacks Deluxe G SK NØ 小 食
    Fritert spinat, rekechips og glaserte valnøtter
  • 26 Man Tal G 炸 饅 頭
    Stekt kinesisk hvetebolle som passer godt til Szechuan-retter i tillegg til ris.

Salat

沙拉

  • 199 Hummersalat G SK SY E 龍蝦沙拉
    En halv nykokt hummer med en asiatisk pesto av sitrongress, vårløk, soya, ingefær og lime. Serveres med salat og asiatisk pannekaker
  • 189 Crispy duck salat G SK PN SY NØ SEM 香酥鴨沙拉
    Servers med pinjekjerner og sesam dressing tilsmakt grapefrukt

Suppe

  • 95 Szechuan Suppe (skarp) – med kyllingkjøtt G SY SEM E 四川酸辣湯

Nudler

點麵

  • 169 Stekte Nudler G SK SY SEM E 雜錦炒麵
    Med kylling, biff og scampi. Serveres med kjøkkensjefens spesielle krydder
  • 168 Stekte risrudler i Singapore style SK SY SEM E NØ 星洲炒米
    Risnudler med kjøtt og skalldyr, nøtt og grønnsaker
  • 165 Stekte Ris i Yangzhou style SK E
    Stekte ris med skalldyr og kjøtt