Dessert

  • 6 cl.vin Rett
  • 129 98 Exotic Norway PN MK SUL G
    Vinforslag: Eiswein Peter Nicolay Mosel - 6 cl.
    Frityrstekt banan servert med dagens is.
  • 109 98 Dagens is og sorbet E MK SUL
    Vinforslag: Recioto di Soave DOCG Veneto - 6 cl.
    To kuler frisk sorbet og en kule fløteis.
  • 109 98 Mangopudding E MK SUL
    Vinforslag: Molino Real Telmo
    Rodriguez spain - 6 cl.
  • 85 85 Fire Elementer E PN MK SUL G
    Vinforslag: Mas Amiel vintage Maury - 6 cl.
    Fire ”petit four”
  • 99 128 Dinner Sjokoladefondant E PN MK SUL G
    Vinforslag: Recioto della Valpolicella,
    Veneto Italia - 6 cl.
    Sjokolade fondant med både mørk og hvit sjokolade,
    Serveres med en kule is.