Velkommen til Dinner Bar & Restaurant

EN SPENNENDE REISE I KINESISK MATKULTUR

Mandag – Lørdag: Lunsj 11:00 – 15:30 Middag: Mandag: 15:30 – 00:00, Tirsdag – Onsdag: 15:30 – 01:00, Torsdag – Lørdag: 15:30 – 02:00
Søndag: Middag 15:30 – 00:00. Kjøkkenet er åpent til 23:00 (Søndag 22:30)

BORDRESERVASJON

Online reservasjon

Reservasjonsforespørsel

Firma

Navn

E-post

Telefon

Melding

Dato

Fra

Til

Gjester

Gjelder det bordreservasjon til samme dag, ber vi om at dere ringer oss på telefon 23 10 04 66

For selskaper over 9 personer, vennligst kontakt oss via vårt bookingskjema, og så vil våre dedikerte bookingmedarbeidere ta kontakt med deg.

Hvis du ikke finner ledig den dagen eller det klokkeslettet du ønsker å reservere bord for, vær vennlig å kontakt oss for videre assistanse.

Din reservasjon vil automatisk få en leave-by-tid. Hvis du ønsker å redusere eller forlenge leave-by-tiden send oss en epost.

Peking and meny må forhåndsbestilles 2 dager på forhånd ved å sende e-post til dinner@dinner.no. Vennligst ikke skriv bestilling i kommentarfelt på online reservasjon

Telefon 23 10 04 66 eller e-post dinner@dinner.no.


På Dinner kan vi skreddersy egne løsninger for deg og ditt selskap. Vi tilbyr gode alternativer enten det er forretningsmiddag, privat eller jobbsammenkomster som f eks sommeravslutninger og julebord.

Vår bookingansvarlig, Monique, er behjelpelig med alt fra valg av aperitif, selskapsmenyer og vinpakker. Er det behov for chambre separee eller en mer privat atmosfære har vi flere løsninger for dette.

Ta kontakt oss på tlf +47 23 10 04 66 eller send en epost direkte til dinner@dinner.no med din forespørsel, vennligst mark eposten med ‘Dinner’

 

For store selskap, catering eller event, anbefaler vi våre venner hos Nobel Catering som tilbyr førsteklasses mat til selskaper.

nobelcatering-black-logo

OMTALE

Nasjonal og internasjonal omtale. Trykk på logoene for å lese omtalene.

TAKE AWAY APP

Last ned appen til din iOS- eller Android-telefon

apple   google-play-en@2x

RESTAURANTEN

Hovedsalen

Dette er første etasje i restauranten, og er den opprinnelige restauranten som har vært slik siden vi åpnet i 1989. Vi har oppdatert interiøret noe siden 80-tallet, men forsøkt å bevare inntrykket og stemningen gjennom årene. Rommet er langt og smalt med kjøkkenet i den ene enden, og vinduer med utsikt til National Theateret i den andre enden. Det finnes intime bord fra to personer til større runde bord for åtte personer

Kjeller

Kjellerlokalene våre var egentlig ment til å huse baren til Dinner, men da vi åpnet i kjelleren var de fleste gjestene interesserte i å spise også der, så vi byttet ut barbordene med spisebord etter hvert på grunn av etterspørselen. I dag kan man sitte fra to personer og helt opp til fjorten personer rundt samme bord. Det er også mulig å reservere hele kjelleren for et selskap på maksimalt 45 gjester. Ta gjerne kontakt med vår booking om det er ønskelig med mer informasjon rundt dette. Kjelleren passer også godt til seminarer og kurs da vi har trådløst nett og projektor til utlån.

Chambre Separèe

LAI BAI
Dette rommet inneholder et langt ”kapteinsbord” som har plass til inntil 16 personer. Rommet er skjermet fra resten av restauranten, og skaper en privat atmosfære for ditt selskap.

TERRACOTTA
I likhet med Lai Bai, er rommet skjermet fra resten av restauranten, men er noe mindre enn Lai Bai. Her er det plass til inntil 8 personer rundt samme bord. Rommet oppleves som intimt og koselig, og er en favoritt blant mange av våre stamgjester.

ASIATISK FOR ALLE

Vi har nå gleden av å tilby deg mat- og oppskriftsboken «Asiatisk for alle» som inneholder oppskrifter fra Dinner Restaurant og Nodee Asian Cooking. Boken er tilgjengelig i restauranten.

KONTAKT

For reservasjoner, vennligst benytt reservasjonsfelt på hjemmeside eller ring oss. Vi minner om at reservasjoner kun er gyldig ved bekreftelse fra Dinner. Alle henvendelser vil bli besvart innen 24 timer.

  • E-post: dinner@dinner.no
  • Telefon: 23 10 04 66
  • Adresse: Stortingsgata 22, 0161 Oslo
  • Facebook